870px-White-Bar

grinebidder univers 

 

2009

Blog

Isabella 7 år....

...Vores første lille pige, der på mystisk vis er blevet stor skolepige nu...

Isabella er en grundglad pige. Utrolig sød, omsorgsfuld og betænksom. Reflekterer meget over alt hvad hun møder. Er fantastisk til at tage sig af sin lillesøster, og til at lege og være sammen med Anton.

Isabella kan godt lide det vilde, når det er sammen med mor eller far. Isabella har en rigtig god fantasi og er meget kreativ. Har et hoved der suger som en svamp, og søger på egen hånd ny viden konstant. Isabella ses meget ofte med tegneredskaber i hånden (også imens hun spiser eller tager tøj o.lign.) eller med næsen begravet i en bog. Hun har en evne til at fordybe sig, så alt andet lukkes ude...  er både godt og skidt hvis man spørger moderen... 

Hun elsker at tegne, klippe, klistre male og producere alverden ting og sager. Elsker at læse. Hader at løbe og er vild med at spille hockey. Er glad for at spille LPS og musik på sin DSi. Danse til musikken og lege med Littest Pet Shop.

Isabella går nu i 2.grade og har fået mange nye veninder. Savner dog veninderne fra Danmark meget. Især at sove sammen og bytte Didl hele natten og lege med Littest Pet Shop.

Isabellas yndlingsfarver er lilla og rød og lyseblå, og bestemmer Isabella menuen står den på hjemmelavet grillet burger og grillede spareribs, pizza fra Pizzamanden med rejer, ananas og skinke eller mors spaghetti med marokkansk kødsovs!

Isabella ønsker sig en kat eller en brun kanin med hængeører. Indtil videre er det dog tøjhunden Rosa der har førstepladsen ved siden af Isabella om natten.

Isabella hader film med farlige eller sørgelige episoder. Yndlingsfilmen er Hannah Montana the movie og ‘Alvin and the Chipmonks’.