870px-White-Bar

grinebidder univers 

 

2009

Blog

Anton 5 år...

...er næsten altid glad og stort smilende - kan kun være sur i splitsekunder. En fantastisk dejlig, kærlig og omsorgsfuld krudtugle, storebror og lillebror.

Anton er sprængfyldt med energi og står altid tidligt op - nogle gange blot for at nå at putte med mor og nuldre hendes hår...

Anton går i kindergarden senior, og har fået nogle nye venner. Anton har dog stadig sine bedste venner hjemme i Danmark på Krudtuglestuen i den gamle børnehave.

Anton elsker at cykle ture og lege udendørs. Er stor tilhænger af Nintendo DSi og Wii. Især Lego Star Wars og sport i alle afskygninger. Elsker at spille fodbold udendørs og lytte og danse til Aqua musik. Om vinteren er det bedste at kælke og have sneboldskamp.

Anton hader at være hos frisøren og tage af bordet efter aftensmaden.

Anton er en rigtig pinde-finder og hjemtager adskillige pinde hver dag, der bruges til skydere, sværd og andre lignende sager!

En god gang hjemmebiograf med poopcorn er også på Antons top 10, og yndlingsfilmene er ‘Monsters VS. Aliens, Helt vildt’ og ‘OP. For ikke at nævne de originale Star Wars film som Anton nyder sammen med far.

Skal man servere livretter er pandekager med is og røget laks altid et hit.

 Anton elsker at putte i den store seng eller med Isabella. Det bedste er hvis han samtidig kan nuldre hår !